Tuesday Feb 27, 2024

[Укр]Грегорі Коукл: як відповісти на складні виклики проти християнства, аборти, зло |🎙РВ Подкаст #15

У чому секрет ефективного євангелізму? Як брати участь у дебатах на гострі теми з мінімальним багажем знань? Як відповісти на проблему зла в діалозі з атеїстом? Як показати скептику проблему абортів? Ці та інші питання ми обговорили з автором християнських бестселерів і відомим апологетом Грегорі Коуклом.

Грегорі Коукл — засновник і президент служіння "Stand to Reason". Він виступав більш ніж у 90 університетських кампусах у США і за кордоном і понад 30 років веде власне радіошоу, відстоюючи раціональний підхід до християнства; він також брав участь у дебатах з атеїстом Майклом Шермером і представником Нью-ейдж Діпаком Чопрою. Грег написав сім книг, включно з такими бестселерами, як "Історія реальності" і "Тактика". Його остання книга називається "Вуличні інтелектуали: використання запитань для відповідей на найважчі виклики проти християнства".

Грег отримав ступінь магістра філософії релігії та етики в Талботській школі богослов'я, яку закінчив із відзнакою, і ступінь магістра християнської апологетики з відзнакою в Simon Greenleaf University. Він є ад'юнкт-професором з християнської апологетики в Biola University.

Comments (0)

To leave or reply to comments, please download free Podbean or

No Comments

Copyright 2022 All rights reserved.

Podcast Powered By Podbean

Version: 20240320