Saturday Feb 17, 2024

[Укр.]Дебати: Що краще пояснює реальність: Бог чи атеїзм? Френк Турек vs. Майкл Шермер

Чи може віра в Бога пояснити реалії нашого світу? Або ж дійсність вказує на те, що Бога не існує? Чи є Бог реальним, або ж Він не більше ніж продукт людського мислення? Бог чи атеїзм? Аргументи на користь чи проти? Еволюція чи Розумний Задум? Релігія чи натуралізм? Відповіді на ці питання дивіться в цих дебатах між двома провідними вченими!

Доктор Френк Турек є відзначеним нагородами автором і співавтором низки книжок, включно з "У мене недостатньо віри, щоб бути атеїстом", "Законенна мораль", і "Вкрадене у Бога: чому атеїстам потрібен Бог, щоб довести свою позицію". Френк - президент CrossExamined.org, від імені якого він мандрує та презентує потужні й захопливі свідчення на користь істинності Християнства. Він робить презентації у вишах і світських коледжах, багато з яких вороже налаштовані до його послання. Доктор Турек брав участь у дебатах з кількома провідними атеїстами, включно з покійним Крістофером Гітченсом, Девідом Сільверманом, президентом американських атеїстів, і, звісно ж, доктором Шермером. Доктор Турек веде щотижневу телевізійну програму "У мене недостатньо віри, щоб бути атеїстом", і в нього є радіопрограма з такою ж назвою, яка транслюється на 186 станціях щосуботи.

Доктор Майкл Шермер є засновником і видавцем журналу "Скептик", він щомісячний оглядач журналу "Scientific American", і член президентської ради в університеті Чепмена, де він викладає скептицизм один на один. Він автор кількох бестселерів "Нью-Йорк Таймс", включно з "Чому ми у все віримо", "Наука добра і зла", "Моральна дуга", та його остання книга "Небеса на землі: Науковий погляд на загробне життя, безсмертя й утопії". У нього брали інтерв'ю незліченна кількість документальних програм, які показували на таких шоу як PBS, Discovery, The History Channel, the Science Channel і the Learning Channel. Він отримав ступінь бакалавра психології в університеті Пеппердіна, ступінь магістра в галузі психології в Каліфорнійському державному університеті у Фултоні та ступінь доктора філософії з історії науки в університеті Клермонта.

Comments (0)

To leave or reply to comments, please download free Podbean or

No Comments

Copyright 2022 All rights reserved.

Podcast Powered By Podbean

Version: 20240320